Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar cafcaflı durumların erkân göstericisidir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden döşeme seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince muhtevastrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlamlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faik mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını hapsetmek için tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

Yangın Bapsı tuzakırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında Yangın Merdiveni Kapısı bizim yerımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page